Cautare

7582 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 201 universitatea ovidius constanta" (2.97 secunde)
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
Reprezentantii Directiei Judetene de Statistica a Judetului Constanta declara ca, in primul semestru al acestui an, productia industriala este cu 17,3% mai mare fata de aceiasi perioada a anului trecut.
Practic, din cele 1,1 miliarde de dolari pe care statul, prin AVAS, se chinuie sa le recupereze de la un total de 646 de datornici, judetului Constanta ii revin peste 173 milioane de dolari, impartite la 96 de debitori.
Sorin Oprescu a verificat, duminica, stadiul lucrarilor la obiectivul de investitii "Supralargire Soseaua Pipera (Floreasca - CF Bucuresti - Constanta) si Pasaj denivelat", edilul dorind sa se asigure ca lucrarea va fi finalizata la termenul stabilit.
1943, Medgidia, traieste la Bucuresti, Cluj si Constanta) este istoric, profesor universitar, fost director al Scolii doctorale de la Facultatea de Istorie si Stiinte Politice a Universitatii Ovidius Constanta, fost prorector al aceleiasi universitati.
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
In Aula Magna a Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc vineri dezbaterea publica cu privire la proiectul de reabilitare a plajelor din statiunile Mamaia si Eforie Nord si de protectie a tarmului impotriva eroziunii costiere, elaborat de experti japonezi cu finantarea asigurata de Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA).
Pe scena Barbu Stirbei vor evolua trupe de teatru din Panciu, Constanta, Lugoj si trupele proprii ale Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi - Aurel Elefterescu si Trepte.
Cam asa s-a intamplat deunazi, de ziua drapelului national, cand proaspetii sefi de descentralizate au fost invitati sa asiste la inaltarea drapelului, pe platoul din fata Prefecturii Constanta.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire. ... Pana atunci, Garda isi va constitui si cea de-a treia divizie de specialitate, viitorul sau sef urmand sa sustina pe 2-3 august un examen la Bucuresti.
Reabilitarea culoarului IV se va finaliza in 2013, tronsonul Bucuresti-Constanta fiind deja definitivat. ... Pe tronsonul spre Constanta se va circula cu 200 de kilometri pe ora, iar pe celelalte, cu 160 de kilometri pe ora.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Daca - sustine candidatul PSD - lucrurile facute la Constanta sunt bune, nu exista nici o problema ca ele sa fie "importate" si la Mangalia.
google-analytics.com